El proper 17 d'abril donem el tret de sortida al cicle de gastronomia amb novel·la negra organitzat pel restaurant 7 Portes. L'acte comptarà amb la presència de Lorenzo Silva com a convidat i David Barba com a moderador.
El menú, està elaborat per Jean Luc Figueras i basat en receptes del llibre Simenon et Maigret passent à table.
Aperitiu
Aperitiu
Filet d'arengada amb oli d'oliva
Paté de campanya
Raviolis de llamàntol a la crema
Cava 7 PortesPrimer plat
Vieires a la planxa amb crema de patata i salsa chorón
Vi blanc Gewürztraminer Sumarroca 2012
(D.O. Penedès)Segon plat
Ànec a la taronja
Vi negre Emendis Duet Varietal 20120
(D.O. Penedès)
Paté de campanya
Raviolis de llamàntol a la crema
Cava 7 PortesPrimer plat
Vieires a la planxa amb crema de patata i salsa chorón
Vi blanc Gewürztraminer Sumarroca 2012
(D.O. Penedès)Segon plat
Ànec a la taronja
Vi negre Emendis Duet Varietal 20120
(D.O. Penedès)
Postres
Souflé gelat de Grand Marnier
Trufes de xocolata
Cava 7 Portes
Souflé gelat de Grand Marnier
Trufes de xocolata
Cava 7 Portes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada