diumenge, 15 de setembre del 2013

"Viridiana" de Lluís Buñuel



Avui diumenge, 15 de setembre, a les 18 hores, novena trobada dels 4 BORNIS A INNISFREE, primera de la nova temporada. S'ha escollit una pel·lícula molt especial, ja que va estar prohibida durant una colla d’anys al nostre país: VIRIDIANA, de Luis Buñuel. És comença doncs la temporada amb un director dels grans i amb una de les seves obres més celebrades. En aquest cas, en Lluís ens presentarà un vi que fa honor al gran director aragonès: l’Honoro Vera, de la D.O. Calatayud, que assaborirem amb uns embotits selectes.








3 comentaris:

  1. Un diamant, tallat, amb totes les facetes que brillen per si mateixes...aquesta és la sensació que m'ha deixat Viridiana. Veure-la, per tercera vegada, en unes condicions de luxe per l'estudi de les escenes des del punt de vista cinematogràfic, d'història i significats, del simbolisme, i els actors!, els actors que ballen i és desmaneguen de la manera més ben aconseguida que el cinema pugui oferir...Una experiència magnífica.
    El tastet , una delícia, bon vi , amb cos, jove i afruitat, els gerds és paladegen sense dificultat..l'acompanyament d'embotits sempre ajuda a que els 14,5 º no pugin en excés!

    ResponElimina
  2. qué pena habérmelo perdido. ¿Siempre es en domingo?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, así es...el día 20 de Octubre pasarán una de Ingmar Bergman, mi preferido..., "Sonata de otoño"

      Elimina