diumenge, 9 de juny del 2013

Fi de temporada dels 4 BORNIS A INNISFREE

Vuitena trobada el 16 de juny

Pel·lícula:The Misfits (Vidas rebeldes)
1961, USA
124 min.
Director: John Huston
Guió: Arthur Miller
Música: Alex North
Fotografía: Russell Metty (B&W)
Repartiment: Clark Gable, Marilyn Monroe, Montgomery Clift, Eli Wallach, Thelma Ritter...


SINOPSI:
La jove ballarina Roslyn Taber arriba a Reno (Nevada) per obtenir fàcilment i ràpida el divorci. Allà coneix una colla de personatges força peculiars: en Gay Langland, un vell cowboy que lluita per mantenir-se lliure i independent, en Perce Howland, un jove rodamón habitual dels rodeos, en Guido, un veterà pilot de la segona guerra mundial que enyora la seva dona, morta...
En aquesta ocasió tastarem cerveses artesanes.
Ho farem a Gràcia, molt prop del Carrer Gran i del Metro Lesseps. Ja podeu reservar la vostra plaça. Si connecteu amb nosaltres, us reservarem les que ens digueu i us donarem l'adreça exacta.

Per acomiadar-nos, un programa diferent: una breu performance al voltant de la Marilyn Monroe a càrrec de Sonia Ezquerra, una actriu amiga, lectura dels textos guanyadors del concurs i lliurament de premis i, per descomptat, projecció de la captivadora pel·lícula d’en John Huston “The Misfits” (Vidas rebeldes), darrer film d’en Clark Gable i de la Marilyn Monroe. Per rematar la jornada, el biòleg Albert Tintó d’Artcervesers, productor de cerveses artesanes, ens oferirà una de les més apreciades de la seva elaboració: la TOC D’ESPELTA, acompanyada de productes naturals de la zona de Gallecs preparats per la Mon Mas. 


La llista de comerços de Gràcia que ofereixen les cerveses d’Artcervesers és:
Bodega Bonavista. C/ Bonavista 10
Bodega Tonet/Mallorquí. C/Verdi 61
Catalluna. C/Encarnació 21
Els Bandolers. C/ Verdi 12
Idylica. Rambla del Prat 11
Inch. C/Escorial 117
La Bioteca. C/Benet Mercadé 16
La Pubilla. Plaça Llibertat 23
Les 3 a Cuina. C/Sant Lluís 55

Queviures la Plaça. Plaça del Sol 2


Trobades anteriors:
1ª 18/11/2012 "The grapes of Wrath" (Las uvas de la ira) John Ford (1940)
2ª 16/12/2012 "In a Lonely Place" (En un lugar solitario) Nicholas Ray (1950)
3ª 20/01/2013 "White Heat" (Al rojo vivo) Raoul Walsh (1949)
4ª 17/02/2013 "Human Desire (Deseos humanos) Fritz Lang (1954)
5ª 17/03/2013 "Outrage" (Ultraje) Ida Lupino (1950)
6ª 21/04/2013 "Double Indemnity" (Perdición) Billy Wilder (1944)
7ª 26/05/2013 "The Crowd" (Y el mundo marcha) King Vidor (1928)

Col·laboradors d’aquesta temporada la seva gentilesa: Jose Casanova, fotògraf, per la seva anàlisi del film de la Ida Lupino; al Raúl Ruiz, cinèfil, per la de la pel·lícula d’en Billy Wilder i a l’Arnau, el nostre homequehosolucionagairebétot, per fer possible que veiem i escoltem les pel·lícules.

Ens tornarem a veure el 15 de setembre (3er diumenge) per gaudir de Viridiana, d’en Luis Buñuel, apunteu-ho a les agendes.

1 comentari:

  1. Magnífica pel•lícula que reflecteix el dolor per la solitud en els seus quatre protagonistes principals. Tots ells marcats per la seva rebel•lia envers una societat estereotipada. La sensualitat de Roslyn Taber (Marilyn Monroe) no amaga la seva genuïna innocència i bons sentiments, és la única que els pot redimir...El guió d'Arthur Miller sembla fet ex profés per cadascun dels actors reals...té un caire psicoanalític sobretot en el cas de la protagonista femenina.
    La performance de Sonia Ezquerra una delícia.
    Les exquisideses artesanes de la zona de Gallecs amb la TOC D’ESPELTA com a convidada estel•lar un autèntic plaer pels sentits.
    Una tarda rodona en tots els aspectes.

    ResponElimina