divendres, 24 de maig del 2013

El 4 bornis


Benvolguts amics,

El proper diumenge, 26 de maig, a les 18 hores, farem la setena trobada dels 4 BORNIS A INNISFREE.
Serà el torn de “The Crowd”, la meravellosa pel·lícula de King Vidor. Es tracta d’un film magnífic que no és fàcil que tingueu ocasió de veure ja que no s’acostuma a programar als canals de televisió i tampoc no és freqüent trobar-lo a les biblioteques. De manera que, si podeu, aprofiteu l’oportunitat. En aquest cas, a més, gaudirem dels comentaris d’un expert com en Raül Ruiz, que té especial predilecció per aquesta pel·lícula.
Us adjuntem el cartell promocional de l’estrena i el de l’activitat.
Tancarem la trobada amb la degustació d’un vi escollit, com sempre, pel Lluis Ramon, que ens guiarà en assaborir-lo: BORSAO TINTO selección 2012 acompanyat de formatges escollits.  
Ho farem, com és costum, a l’emblemàtic local de Gràcia proper a la plaça Lesseps.
Trobareu més informació a: elobradordeliteratura.com, activitats paral·leles.

Cal que reserveu les vostres localitats per prepara la intendència. Podeu fer-ho escrivint-nos i dient quantes en voleu. Us les confirmarem i us donarem l’adreça exacta (preu de cadascuna 10 €)
Esperem veure-us aviat.

4 comentaris:

  1. Magnífica película que tracta de l'imposició de l'éxit a vegades en no se sap ben be el qué, l'amor, la senzillesa, la solitut, el recolzament i l'impuls que un nen petit pot donar a un home acabat. No és troba a faltar la parla en cap moment, donada la riquessa del lleguatge de les imatges. Cinema pur i del millor.
    El tast de vi BORSAO TINTO, vi jove, amb cos i graduació, de gran qualitat i excelent paladar, el maridatge amb els formatges molt correcta.
    Una proposta original que val la pena no perdre's!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ès un lloc senzill, em recorda a la sala Villarroel, quan depenia de la St Josep Oriol i en Josep Olle començave a fer teatre, els companys del cau feien concerts i tots i feiem el burro.
      Tenen un canó i projecten les pelicules en una pantalla q està a sobre d'un petit escenari, q també serveix per concerts. També s'hi fa teatre amateur. Be, em recorda la meva primera joventut. És un tipus d'ambirnt en q em sento molt cómode. La gent entre quaranta i seixanta anys, be molt be. L'espai pertany a una caseta de planta i pis , q la propietària lloga per aquest tipus d'activitats.
      Buff..vaja rollo...crónica completa. Penso repetir!!!

      Elimina